Cukier z kwiatów kokosowych BIO 200 g.
Skład: 100% sok kokosowy z kwiatów palmy kokosowej.
Cukier kokosowy znajduje wszechstronne zastosowanie do wyrafinowanych francuskich naleśników,do koktaili smoothies,herbaty,kawy,deserów ,marynat.
Cukier kokosowy nie ma smaku wiórków kokosowych.
Przyprawy Royal Brand zawierają wyłącznie naturalne składniki
Polityka bezpieczeństwa
Zasady dostawy
Cukier kokosowy to nowy produkt wytwarzany poprzez pocięcie i wyciskanie kwiatostanów palmy kokosowej. W wyniku tego powstaje słodki syrop kokosowy,który jest następnie filtrowany i ogrzewany.
Wartość energetyczna 1605kJ/378kcal
Wartość odżywcza w 100g
Białko 1,3g
Węglowodany 92,4g
w tym cukry 90,2g
Tłuszcz <0,1g
Sód 0,07g
Cukier z kwiatu kokosa – ciesz się słodyczą i delikatnym aromatem karmelu na co dzień. Może z powodzeniem zastąpić zwykły cukier lub syrop. Doskonały do koktajli. Uznane za jedno z najlepszych źródeł węglowodanów.
Cukier, wytwarzanym z kwiatu kokosa. Surowiec do produkcji zbierany jest przez pracowników wysoko nad ziemią, gdzie rosną kwiaty. Pod wpływem ciepła nektar kwiatowy zmienia się powoli w we wspaniały, nierafinowany cukier, pozwalający ci cieszyć się w dowolnej chwili swym unikatowym, karmelowym smakiem. Może być stosowany jako substytut cukru wytwarzanego z buraka lub trzciny cukrowej, czy też słodkiego syropu klonowego lub z agawy. Jest idealny do słodzenia napojów jak kawa czy herbata oraz jako dodatek do wielu różnych potraw oraz jako składnik koktajli. Możesz go użyć również jako dekoracji szklanek w których podajesz napoje i koktajle aby dodać im atrakcyjności. Jest to także doskonałe źródło energii.